VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Vizita oficialilor UE în R. Moldova: Măsurile anunțate de Poliție

În perioada 9–11 noiembrie, în țara noastră se va afla într-o vizită oficială președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și președintele Parlamentului European, Roberta Metsola.

În acest sens, Poliția R. Moldova anunță că pentru buna desfășurare a vizitei, oamenii legii vor întreprinde măsurile necesare în scopul asigurării eficiente a ordinii publice şi securităţii circulaţiei rutiere pe perioada vizitei oficiale, precum şi pentru prevenirea şi contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept şi altor acţiuni care ar putea periclita buna desfăşurare a evenimentelor.

“În acest context, solicităm participanților la trafic să manifeste disciplină maximă, să dea dovadă de înțelegere, să se conformeze necondiționat cerințelor legale ale polițiștilor. Prudența este esențială și în contextul în care pe mai multe străzi din capitală, subdiviziunile Primăriei desfășoară lucrări de reparație”, se arată în comunicatul remis.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.