VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vizele cetățenilor străini aflați legal în Israel, prelungite

În legătură cu situația de securitate din Israel, Autoritatea pentru Populație și Migrație a prelungit vizele actuale tuturor străinilor aflați legal în Israel, ale căror vize expiră luna viitoare. Inclusiv pentru lucrătorii străini. Despre aceasta anunță Ambasada R. Moldova în Israel.

Potrivit sursei citate, vizele au fost prelungite până la 9 noiembrie 2023.

După această perioadă, cu excepția cazului în care se acordă o notificare ulterioară, prelungirea vizei trebuie efectuată în conformitate cu procedurile normale”, mai anunță Ambasada.

Citește și: Ministerul de Externe a creat o celulă de criză în urma declarării stării de război în Israel

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.