VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: Să ia gaz din altă parte numai nu de la ruși, din Rusia, de la Gazprom

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Vocea Basarabiei a întrebat oamenii întâlniți ocazional cum se vor descurca la iarnă, din moment ce noul tarif la gaz aprobat de ANRE este de 29,26 lei.

-Să ia gaz din altă parte numai nu de la ruși, din Rusia, de la Gazprom. Așa au săturat lumea asta cu amenințări împotriva țării noastre, scumpesc gazul în fiecare lună. Mai bine luăm mai scump din altă parte, cu alt preț ca să se termine totul.

-Noi suntem de la sat, și ne vom încălzi la sobă, cu lemne de foc.

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.