VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

/VIDEO/ VOX: Președintele Ucrainei este omagiat azi. Ce părere au moldovenii despre liderul de la Kiev?

Un lider cu verticalitate, un erou al timpurilor, un om curajos, care ține piept cu brio provocărilor și ciumei roșii care a intrat, brutal, pe teritoriul Ucrainei. Astfel îl caracterizează pe Volodîmîr Zelenschii, cetățenii întâlniți pe străzile capitalei.

  • El e bravo. Lucrează, aș zice eu, 24 de ore din 24. Nu știu cum, dar văd că a început lupta împotriva corupției, cu toate schimbările care au loc acolo, nu stă numai în cabinet, chiar se duce pe linia frontului, încurajează soldații ucraineni. Face tot posibilul ca Ucraina să câștige și ar fi de dorit să câștige, să restabilească tot teritoriul din 1991, și eu cred că e corect.
  • Mie mi se pare un lider foarte statornic, cu verticalitate, care, mulți nu s-au așteptat, dar în momentele grele a arătat cât de puternic este spiritul lui, spiritul neamului întreg. În momentele acestea grele eu mă bucur că sunt așa oameni puternici, care nu degeaba rămân în filele istoriei, și îi doresc numai putere în tot ceea ce face.
  • Despre dânsul, având în vedere situația în ziua de azi din Ucraina, este mai sus de orice așteptări ale mele. Vă spun, deodată era sceptic, actoraș, una alta. Viața arată cine-i actoraș și cine-i păduchi. El e bravo, felicitările mele.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.