VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

/VIDEO/ VOX: „De la ‘90 încoace, 33 de ani au trecut… noi tot timpul am fost induși în eroare”

Merg la vot odată la patru ani, însă nu cunosc doctrinele partidelor pentru care își dau votul. Deși discută foarte mult despre politică și știu denumirile formațiunilor politice, unii moldoveni ezită atunci când sunt întrebați care sunt valorile și ideologiile promovate de exponenții acestor partide.Vocea Basarabiei a întrebat oamenii întâlniți pe străzile din Chișinău ce partide cunosc și care le sunt platformele electorale.

  • PACE promovează agresiunea. Demnitate și Adevăr – puțin...are ceva demnitate, adevăr mai puțin este. Cel al Comuniștilor este un partid ratat, ar trebuie să dispară, Socialiștilor - exact, la fel... PAS-ul face lucruri buni și ar trebui să-și caute specialiști. Este adevărat că este criză de specialiști pentru că mulți au plecat, dar au tendințe bune.
  • Doctrine și idei e deja mai greu… La Șor e ,,Jos Maia Sandu”, la Maia Sandu  e mai mult ajutor din Vest, Chicu - într-adevăr e o persoană capabilă să ofere populației ceva, Socialiștii cu Comuniștii sunt pentru o relație de prietenie cu Rusia, și asta-i bine... Mă interesează și prietenia cu SUA, asta-i Maia Sandu. Eu respect și SUA, fiindcă știu că fără ei nu ne-ar da nimeni ajutoare.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.