VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu: Regatul Țărilor de Jos este un partener important al R. Moldova în procesul de integrare europeană

Președintele țării, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu premierul Regatului Țărilor de Jos, Mark Rutte.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Maia Sandu menționează că i-a lansat lui Mark Rutte invitația de a vizita R. Moldova.

I-am mulțumit pentru susținerea consecventă oferită de către țara sa Republicii Moldova. Vom continua această cooperare în procesul de transformare democratică a țării noastre. Regatul Țărilor de Jos este un partener important al Republicii Moldova în procesul de integrare europeană. La finalul discuției i-am reiterat domnului Rutte invitația să revină în Moldova, la reuniunea Comunității Politice Europene din luna iunie”, a scris Maia Sandu.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.