VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: De ce moldovenii se plâng de sărăcie, dar străzile capitalei sunt pline de mașini luxoase?

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Vocea Basarabiei a întrebat cetățenii întâlniți ocazional pe străzile Chișinăului de ce moldovenii se plâng de sărăcie, dar străzile capitalei sunt pline de mașini luxoase?

— Mașini sunt, dar poate aceștia care lucrează peste hotare se duc, pleacă, vin cu bani, cumpără, eu știu. Dar aceștia care sunt pe loc și au o pensie mică nu pot să-și permită.

— Cum (Zinaida) Julea spunea odată: Când am fost la o petrecere și când am venit odată într-un bar să mă relaxez oleacă, barul era plin de tineret și mașini luxoase. Și se spune că Moldova trăiește rău. Cum Moldova să trăiască rău, dacă au mașini luxoase.

— Nu știu ce să comentez, eu știu un singur lucru: cineva trăiește foarte bine, cineva muncește și cât de cât are, dar cineva este lenos și nu are, eu așa explic. Sau cineva fură bine.

— Înseamnă că nu sunt săraci, dacă avem așa mașini. Pleacă peste hotare, lucrează, vin și își permit luxul de aici.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.