VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Abonamentele pentru transportul public pot fi cumpărate online

De astăzi, 25 august, locuitorii Chișinăului au posibilitatea de a procura online și cu livrare la domiciliu abonamente pentru transportul public.

De asemenea, începând cu ziua de azi, în rețeaua Poștei Moldovei vor fi disponibile pentru achiziționare, abonamentele pentru elevi și studenți.

De menționat că pensionarii și persoanele juridice vor procura abonamentele doar în cadrul oficiilor poștale.

Totodată, instituția menționează că abonamentele sunt de trei tipuri: pentru o lună, trei și șase luni.

Livrarea abonamentelor în sectoarele Centru, Botanica, Râșcani, Buiucani și Ciocana costă 30 de lei lei, iar livrarea abonamentelor în raza municipiului Chișinău – 50 de lei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.