VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– 105 ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918. La București a avut loc o paradă militară, iar demnitarii de la Chișinău au mulțumit României pentru sprijinul în drumul european al Moldovei;

– „Atât Ucraina, cât și Moldova trebuie să fie state membre ale Uniunii Europene”, se arată convins președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk;

– Rusia instituie un nou embargo pe importurile de fructe și legume din Republica Moldova. Motivul acestei măsuri ar fi fost depistarea mai multor insecte dăunătoare în produsele moldovenești.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.