VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Felicitările premierului Dorin Recean pentru România: Avem un trecut comun și vom avea un viitor și mai comun, în UE

Premierul Dorin Recean a transmis României un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale. La începutul ședinței Guvernului, șeful executivului i-a mulțumit Bucureștiului pentru ajutorul oferit în situațiile dificile.

”Avem un trecut comun, dar eu cred că avem un viitor și mai comun, în UE. Mulțumesc României că ne-a ajutat în situațiile cele mai dificile, inclusiv anul trecut când erau crizele acute, în special în domeniul energetic”, a declarat Dorin Recean.

Și într-o postare pe Facebook, premierul a scris că de Ziua Națională a României, este celebrată limba română, valorile, cultura și legăturile istorice trainice care unesc cele două maluri ale Prutului.

”Celebrăm și viitorul european pe care îl construim astăzi împreună prin noi conexiuni: poduri, investiții, gazoduct, conexiuni energetice și burse pentru studenți. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”, a mai scris Dorin Recean.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.