VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban: Mulțumim României pentru suportul acordat R. Moldova, îndeosebi în parcursul nostru european!

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a României.

Într-o postare pe o rețea de socializare, edilul a mulțumit României pentru suportul acordat Republicii Moldova, îndeosebi în parcursul nostru european.

La mulți ani, România! Felicitări tuturor cu ocazia Zilei României și succes spre noi realizări și oportunități. Mulțumim României pentru suportul acordat Republicii Moldova, îndeosebi în parcursul nostru european. Personal, mulțumesc colegilor din România cu care Primăria Chișinău are o relație frumoasă de colaborare și alături de care, în ultimii ani, am reușit să realizăm mai multe proiecte de suflet, atât la Chișinău, cât și în România. În aceste zile, colegii mei se află în mai multe județe ale României unde participă la evenimentele dedicate Zilei României”, a scris Ion Ceban.

​1 decembrie este ziua în care românii de pretutindeni sărbătoresc drept Ziua Națională a României, cel mai important moment din istoria românilor. În urmă cu 104 ani, la 1918, la Alba Iulia a avut loc Marea Adunare ce a votat unirea Transilvaniei cu România, și a consfințit ceea ce acum numim România Mare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.