VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dodon, lecții de ”statalitate” de Ziua Națională a României: Frate, frate, dar fiecare stăpân la el acasă

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, cunoscut pentru viziunile sale antiromânești, nu a ezitat nici de Ziua Națională a României să vină cu lecții de ”statalitate”. Deși i-a numit frați pe români, în mesajul de 1 decembrie politicianul a chemat România să respecte statalitatea Republicii Moldova care are ”pământul său, limba sa și istoria sa”.

În tradiționalele sale intervenții online de vineri, liderul PSRM i-a felicitat mai întâi pe moldoveni cu ocazia primei zile de iarnă, după care a transmis și un mesaj de felicitare pentru România.

”Dragi prieteni, vă numesc și frați, dragi români, vreau să vă felicit cu ocazia Zilei Naționale a României. România a fost tot timpul un partener strategic pentru Republica Moldova, tot timpul a fost un prieten foarte apropiat, sunt zeci și sute de programe sociale care se implementează în Republica Moldova cu suportul partenerilor români. Noi nu avem nicio problemă între statele noastre. Noi suntem frați, dar, dragi români, știți vorba: frate, frate, dar fiecare stăpân la el acasă. Vă stimăm ca vecini, ca parteneri, dar trăim în state diferite. Republica Moldova își are pământul său, limba sa, istoria sa”, a declarat Igor Dodon.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.