VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Recean nu a fost susținută decât de 16 deputați comuniști și socialiști. Aceasta a fost examinată timp de 10 ore;

– De la 1 octombrie, retroactiv, salariile personalului medical din instituțiile medico-sanitare publice vor fi majorate cu 15 procente;

– Soarta civililor din Fâșia Gaza depinde de consimțământul Israelului de a permite intrarea camioanelor cu ajutoare din Egipt. Oamenii au nevoie disperată de ajutor, insistă ONU.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.