VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

De la începutul războiului din Israel peste 1.600 de cetățeni moldoveni au revenit acasă

În total, de la începutul războiului din Israel au revenit 1.622 de cetățeni moldoveni, iar 548 au plecat spre Tel-Aviv. Datele sunt prezentate de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Potrivit MAEIE, doar în ziua de 19 octombrie, în Republica Moldova, prin cursele aeriene Chișinău – Tel Aviv – Chișinău, au revenit 311 de cetățeni moldoveni și au plecat 85 de cetățeni.

Conform informației oficiale emise de Ministerul Afacerilor Externe al Statului Israel, nu se confirmă decesul a încă unui cetățean al Republicii Moldova. În legătură cu punctul de trecere Rafah, menționăm că acesta rămâne închis în scopul evacuărilor, iar autoritățile mențin o comunicare constantă cu partenerii străini. La fel, menținem și comunicarea constantă cu cetățenii noștri din Fâșia Gaza”, menționează MAEIE.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.