VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 24.01.2023

În ediția de astăzi:

- Fraude la acordarea subvențiilor în agricultură. Centrul Național Anticorupție a descins cu percheziții la Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură;

- Se împlinesc astăzi 164 de ani de la Unirea Principatelor Române din 1859. Ce spun oamenii despre o eventuală Unire a Republicii Moldova cu România?

- Zeci de oameni s-au adunat în fața Consiliului European pentru a cere Uniunii Europene să livreze în Ucraina, tancuri Leopard de fabricație germană.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.