VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 16.03.2023

În ediția de astăzi:

  • Un nou protest în capitală. Susținătorii Mișcării pentru Popor s-au adunat în fața Parlamentului și cer repetat achitarea facturilor de Guvern pentru lunile de iarnă.
  • Guvernul britanic este dispus să ofere Republicii Moldova un sprijin financiar în valoare de 10 milioane de lire sterline pentru a spori reziliența în contextul presiunilor rusești.
  • Rusia a pierdut între 20.000 și 30.000 de militari doar în bătălia de la Bahmut, din luna mai a anului trecut și până în prezent. Ce a declarat liderul de la Kiev, aflați în jurnal.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.