VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Susținătorii lui Șor protestează în Capitală: 24 de participanți, printre care 15 minori, conduși la inspectorat

Membrii și simpatizanții Partidului Șor organizează o nouă acțiune de protest în Capitală. De data aceasta, evenimentul are loc la Parlament.

Potrivit organizatorilor, acțiunea este pentru susținerea proiectului de lege al Partidului politic Șor care conține mecanismul pentru achitarea facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă.

Într-un comunicat remis presei, Poliția anunță că de la începutul întrunirii, 24 de participanți, printre care 15 minori fără însoțitori, au fost conduși la inspectorat pentru identificare.

Totodată, oamenii legii subliniază că una dintre persoane se afla în căutare.

Poliția vine cu un apel către toți participanții la întrunirea de astăzi, să dea dovadă de un comportament adecvat. Amintim organizatorilor că sunt responsabili de acțiunile participanților și desfășurarea întrunirii în sine, tot ei fiind obligați să comunice participanților limitele cadrului legal, dar și cum pot avea grijă de propria siguranță”, subliniază oamenii legii.

De asemenea, polițiștii anunță că locuitorii Capitalei deja sesizează Poliția despre comportamentul participanților la întrunire, fiind deranjați în special că aceștia își satisfac necesitățile fiziologice în curțile blocurilor și stațiile de așteptare a transportului public.

Poliţia nu are scopul de îngrădire a dreptului cetățenilor la libera exprimare, dar acesta urmează a fi asumat responsabil, fără a fi încălcate drepturile şi libertăţile altor persoane. Solicităm participanților să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, restricțiilor impuse de autorități, să nu vină cu mesaje care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni periculoase pentru siguranța cetățenilor”, se mai arată în comunicat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.