VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 15.03.2023

În ediția de azi:

  • Uniunea Europeană analizează posibilitatea de a aplica sancțiuni pentru cei care vor să destabilizeze Republica Moldova. Ce au declarat europarlamentarii, vedeți la știri.
  • Indiferent de provocări, Statele Unite vor continua să fie alături de Moldova, spune fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck Hogan. Detalii, imediat.
  • Începând cu luna aprilie a acestui an, în Republica Moldova va fi pus în circulație un nou model de pașaport. Prin ce va fi diferit acesta, vă spunem în jurnal.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.