VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 5.12.2022

Bun găsit la Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

– Societatea pe Acțiuni Energocom a semnat contractul de livrare a energiei electrice cu Centrala electrică din Dnestrovsk pentru luna Decembrie. Astfel, tariful la curentul electric ar putea să scadă cu 25 la sută și să ajungă la aproximativ 4 lei. Anunțul a fost făcut astăzi de către viceprim-ministrul Andrei Spînu

– Peste 40 de mii de gospodării din cele 695 de mii înregistrate pe portalul compensatii.gov.md vor primi compensații mai mari la plata facturilor, urmând să le fie recalculat gradul de vulnerabilitate care le-a fost atribuit inițial.

– Moartea celor decedați în Ucraina va fi, în primul rând, pe seama Patriarhului Chiril pentru că acesta susține războiul, a declarat preotul Pavel Borșevschi, parohul bisericii „Sfântul Dumitru” din Chișinău, în cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.