VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 30.11.2022

Bună seara și mulțumim că priviți Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

- Energia electrică s-a scumpit din nou. Astfel, consumatorii din centrul și sudul țării, vor achita 5,91 lei/kWh, iar cei din nord - 5,60 lei/kWh. Noile tarife au fost aprobate de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

- Cei peste 700.000 de cetățeni care s-au înregistrat pe platforma compensatii.gov.md urmează să fie anunțați, începând cu 30 noiembrie, despre categoria de vulnerabilitate energetică în care au fost încadrați.

- Parcursul Republicii Moldova, pas cu pas, în imagini, la Bruxelles. Expoziția „Drumul european al Republicii Moldova” a fost vernisată la Parlamentul European și conturează o incursiune în istorie cu momentele cheie în calea Moldovei până la obținerea statutului de țară candidată la UE.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.