VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 30.01.2023

În ediția de azi:

1. Fiecare al patrulea moldovean este sărac, rata sărăciei rurale depășind de aproape cinci ori cea a sărăciei din mediul urban. Cel puțin asta arată datele Biroului Național de Statistică.

2. Biserica Ortodoxă de la Kremlin joacă un rol semnificativ în propaganda rusă din Republica Moldova. Ce spun oamenii despre implicarea bisericii în războiul din Ucraina, vedeți la știri.

3. Trei persoane au fost ucise, iar altele cinci rănite, în urma atacului de duminică asupra Spitalului clinic regional din Herson. Orașul a fost lovit de patru ori, iar clădirea companiei de utilități, conducta de gaze și mai multe locuințe private au fost avariate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.