VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 25.01.2023

În ediția de azi:

– Întâlnirea trilaterală a miniștrilor de externe din Republica Moldova, România și Ucraina va fi organizată în Februarie. Anunțul a fost făcut de către ministrul afacerilor externe din România, Bogdan Aurescu.

Asistența macrofinanciară pentru Republica Moldova va fi suplimentată cu 145 de milioane de euro. Anunțul în acest sens a fost făcut de Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

– Indiferent de ploaie, frig sau vânt, își manifestă susținerea față de Ucraina. Zeci de persoane protestează, de aproape un an de zile, în fața Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău, cerând agresorilor să înceteze focul.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.