VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alexandru Flenchea, numit șef al delegației Chișinăului în CUC

Fostul vicepremier pentru integrare, Alexandru Flenchea, a fost numit șeful delegației Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Guvernului.

Totodată, au fost numiți și noi membri și experți propuși de către autoritățile și instituțiile cu atribuții în domeniu.

Delegația Republicii Moldova funcționează în baza unui regulament aprobat de Guvern la 3 octombrie 2011 și are menirea de a monitoriza continuu situația în Zona de Securitate, de a interveni la problemele ce țin de funcționarea mecanismului de menținere a păcii, asigurarea ordinii și siguranței cetățenilor în această regiune.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.