VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 23.11.2022

Bun găsit la Știrile Zilei la Vocea Basarabiei!

Iată principalele știri ale serii:

Deconectări de energie electrică pe tot teritoriul țării, din cauza bombardamentelor rusești asupra infrastructurii ucrainene. Operatorul de transport și operatorii de distribuție lucrează pentru restabilirea conectării la energia electrică.

Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea statului, după șapte ani de când a fost concesionat de compania Avia Invest. Curtea de Apel Chișinău a decis rezilierea contractului de concesiune a Aeroportului.

Lupta împotriva corupției rămâne prioritatea numărul 1 pentru Republica Moldova. Declarațiile au fost făcute de către șefa statului, Maia Sandu, în cadrul Conferinței anuale a partenerilor europeni împotriva corupției.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.