VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

MAI anunță că 31 de raioane din țară au fost deja conectate la energia electrică: Situația în celelalte localități

Ministerul Afacerilor Interne anunță că 31 de de raioane din țară au fost deja conectate la energie electrică, din acestea 13 sunt conectate parțial.

Potrivit sursei citate, în doar 4 inspectorate de poliție din țară nu este încă energie electrică.

Autoritățile lucrează la soluționarea problemei. Dispeceratele de poliție funcționează în regim normal. La moment, municipiile Chișinău și Bălți sunt conectate parțial. Autoritățile responsabile lucrează la restabilirea conectării la energie electrică. MAI asigură cetățenii că toate forțele sistemului afacerilor interne sunt la datorie pentru ca aceștia să fie în siguranță”, se arată în comunicatul remis.

Totodată, instituția anunță că la moment pe țară sunt implicate aproximativ 125 echipaje de patrulare, dintre care 56 în Chișinău.

În Capitală încă se circulă cu dificultate. Au fost înregistrate tamponări ușoare. La fluidizarea traficului rutier per țară sunt implicați 250 de polițiști, dintre ei 112 sunt implicați în Capitală. În regim intens activează circa 1.000 de polițiști. Poliția împreună cu carabinierii asigură în continuare paza obiectivelor strategice cu efective sporite”, se mai arată în comunicat.

Autoritățile mai anunță că 5 puncte de trecere a frontierei și-au sistat activitatea, motivul fiind lipsa energiei electrice pe teritoriul Ucrainei.

Aeroportul Internațional Chișinău funcționează în regim normal.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.