VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 21.11.2022

Bun găsit la Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan:

Iată câteva dintre titlurile principale ale ediției:

Europa și Ucraina au nevoie de o Moldovă puternică, pentru a sprijini țara vecină aflată în război, pentru a menține pacea și stabilitatea în această regiune, a afirmat șefa statului, Maia Sandu, într-un interviu pentru Politico.

Republica Moldova are nevoie de granturi acum, nu de împrumuturi, pentru a cumpăra energie de pe piață. Declarațiile îi aparțin ministrului român de externe, Bogdan Aurescu.

Condițiile de muncă, dar și salariile mici îi demotivează pe tineri să-și facă studiile la universitățile pedagogice. Astfel, școlile din mediul rural riscă să rămână fără cadre didactice. Afirmațiile îi aparțin doctorului în pedagogie Mariana Marin, făcute în cadrul emisiunii Puncte de reflecție de la Vocea Basarabiei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.