VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 20.01.2023

În ediția de azi:

- Rusia nu va reuși să atragă Republica Moldova în acest război sângeros. Asigurarea vine din partea consilierului președintelui Ucrainei, Mihailo Podoleak, și a fost făcută în cadrul ediției speciale, de la Vocea Basarabiei.

- Pe parcursul săptămânii au fost înregistrate 190 de cazuri de gripă sezonieră. Agenția Națională pentru Sănătate Publică anunță despre trei decese înregistrate printre persoanele care au făcut gripă, una dintre ele având și COVID-19.

- Obținerea statutului de țară candidată la aderare la Uniunea Europeană este meritul guvernării de la Chișinău. Declarația îi aparține Ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.