VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 19.01.2023

În ediția de azi:

- Virusul gripal și infecțiile respiratorii au pus stăpânire pe Republica Moldova și, în special, pe municipiul Chișinău. Câte cazuri sunt înregistrate la nivel național, vă spunem în jurnal.

- Partidul Nostru revine pe arena politică națională. Fostul primar de Bălți Renato Usatîi revine în politică și susține că va merge în fiecare localitate din Republica Moldova pentru a reseta Partidul Nostru. Anunțul a fost făcut astăzi, 19 ianuarie, într-o conferință de presă.

- Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că Ucraina are nevoie de mai multe arme. Ce spun autoritățile de la Kiev, aflați în jurnal.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.