VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Premierul Natalia Gavrilița, vizită de lucru la Ialoveni: Necesitățile autorităților locale din raion, pe ordinea de zi

Prim-ministra Natalia Gavrilița va merge mâine, 20 ianuarie, într-o vizită de lucru în satul Răzeni, raionul Ialoveni.

În cadrul vizitei, Natalia Gavrilița va merge la întreprinderea socială „Floare de cireș”, specializată în servicii de catering și care promovează angajarea în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități.

Potrivit unei note remise de serviciul de presă al Guvernului, ulterior, șefa Guvernului se va deplasa spre Consiliul raional Ialoveni, unde va avea o ședință cu reprezentanții autorităților publice locale. În cadrul întrunirii, vor fi discutate necesitățile autorităților locale din raion și provocările cu care se confruntă.

De asemenea, prim-ministra va avea o discuție cu locuitorii raionului Ialoveni și va răspunde la întrebările reprezentanților mass-mediei regionale.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.