VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 18.01.2023

În ediția de azi:

- Principalele autorități militare ale NATO și reprezentanții Finlandei și Suediei se întâlnesc, astăzi și mâine, la sediul NATO de la Bruxelles, pentru o reuniune la cel mai înalt nivel a Comitetului Militar. Ce subiecte vor fi abordate, aflați la știri.

- Trebuie să ajutăm Ucraina să câștige acest război, altfel noi toți vom fi în pericol. Apelul a fost lansat de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul unei conferințe la Forumul Economic Mondial de la Davos.

- Un elicopter s-a prăbușit azi dimineață lângă o grădiniță și o clădire rezidențială din orașul ucrainean Brovarî . Printre victime se află mai mulți copii, dar și oficiali ai Ministerului de Interne al Ucrainei.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.