VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Prim-viceministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, mort în tragicul accident din Brovarî, a lucrat la Chișinău

Prim-viceministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, Evgheni Yenin, care a murit în tragicul accident de elicopter, produs în această dimineață în regiunea Kiev, a muncit în perioada 2005-2009 în cadrul Ambasadei Ucrainei la Chişinău.

Despre aceasta a anunțat pe o rețea de socializare ambasadorul Republicii Moldova în Austria, Victor Osipov.

”Evgheni Yenin a murit astăzi dimineață în accidentul de la Brovarî, lângă Kiev, unde a căzut un elicopter al serviciului ucrainean pentru situații de urgență... Mulți îl cunosc la Chișinău, în R. Moldova, din perioada 2005-2009, în care a lucrat în cadrul Ambasadei Ucrainei, fiind responsabil și de dosarul transnistrean. A plecat la numai 42 de ani... Deținea funcția de prim-viceministru de interne. În același accident au decedat și ministrul de interne al Ucrainei, un secretar de stat și alte persoane, sunt mulți răniți. Printre victime sunt și copii...”, a scris Osipov.

Reamintim că în urma tragicului accident, ministrul Afacerilor Interne, Denis Monastyrsky, prim-viceministrul Evgheni Yenin și secretarul de stat, Iuri Lubkovici, au decedat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.