VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 17.01.2023

În ediția de azi:

- Primele cazuri de contaminare cu noua tulpină de covid - Kraken - au fost confrimate oficial. Potrivit specialiștilor, această tulpină este mult mai contagioasă decât Omicron, iar riscul de infectare este mult mai înalt.

- 1200 de calculatoare, în valoare totală de aproape un milion de dolari au fost donate Ministerului Sănătății de către Oganizația Mondială a Sănătății și UNICEF. Ministra sănătății, Ala Nemerenco, a menționat că o bună parte a acestor echipamente vor fi direcționate medicilor de familie din zonele rurale, dar și specialiștilor de la Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

- Ucraina insistă ca Vestul să accelereze furnizarea de arme, în contextul în care oraşul Dnipro este afectat de un atac cu rachete ruseşti, iar trupele ucrainene sunt supuse unei presiuni sporite pe frontul de est.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.