VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 13.01.2023

În ediția de azi:

– Energocom a procurat gaze pentru stocare, valorificând împrumutul de 300 de milioane de euro acordat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Responsabilii spun că sunt zile în care achizițiile depășesc volumele consumate în dreapta Nistrului, astfel reușindu-se și suplinirea stocurilor păstrate în România și Ucraina.

Autoritățile de la Chișinău identifică restanțele pe care le are Republica Moldova la capitolele de aderare la Uniunea Europeană. Afirmația a fost făcută de șeful diplomației moldovenești, Nicu Popescu.

– Ceremonia de detașare a celui de-al 18-lea contingent al Armatei Naționale în misiunea de menținere a păcii KFOR din Kosovo a avut loc astăzi, la ministerul apărării. 41 de militari vor participa în operațiunea condusă de NATO.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.