VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 12.01.2023

În ediția de azi:

- Republica Moldova a mai făcut un pas mare pentru a-și asigura securitatea energetică. Asta după ce Guvernul a aprobat reglementările necesare pentru buna funcționare a transportului de gaze în regim backhaul.

- Eveniment istoric în Republica Moldova. Cea de-a doua reuniune a Comunității Politice Europene va avea loc pe 1 iunie, la Chișinău. Informația a fost confirmată de administrația prezidențială.

- Polonia e pregătită să trimită tancuri Leopard Ucrainei ca parte a unei coaliții, a anunțat președintele polonez Andrzej Duda, după întâlnirea cu președintele ucrainean și cu cel lituanian la Lvov.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.