VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 11.01.2023

În ediția de azi:

– Serviciile de apă și canalizare vor fi mai scumpe în municipiul Chișinău. O decizie în acest sens a fost aprobată de Agenția Națională pentru Reglementarea în Energetică.

– 24 de ambulanțe noi, din lotul de 168 de unități procurate de Rep. Moldova pe bani împrumutați de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, au fost repartizate echipelor de asistență medicală urgentă.

– Președinta Maia Sandu este pe locul șase în topul celor mai de încredere lideri străini în rândul ucrainenilor, cu 50,4 la sută. Cel puțin asta arată datele unui sondaj realizat de centrul de analize de la Kiev, New Europe Center.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.