VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorii Andrei Popov și Alexandr Esaulenco, numiți prin cumul în Cipru și Georgia

Doi ambasadori moldoveni au fost numiți prin cumul ambasadori și în alte țări. Este vorba despre ambasadorul Republicii Moldova în Republica Elenă, Andrei Popov, și ambasadorul Republicii Moldova în Azerbaidjan, Alexandr Esaulenco.

O hotărâre în acest sens a fost aprobată în cadrul ședinței Cabinetului de Miniștri.

Astfel, ambasadorul Republicii Moldova în Republica Elenă, Andrei Popov, a fost numit ambasador și în Cipru prin cumul, cu reședința la Atena, iar ambasadorul Republicii Moldova în Azerbaidjan, Alexandr Esaulenco, a fost numit în funcția de ambasador în Georgia prin cumul, cu reședința la Baku.

Cabinetul de miniștri a votat pentru numirea mai multor ambasadori moldoveni prin cumul și în alte țări.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.