VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 10.01.2023

În ediția de azi:

– Noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu a depus astăzi jurământul de învestire în fața președintei Republicii Moldova, Maia Sandu.

Fondul Monetar Internațional a aprobat o finanțare de 27 de milionae de dolari americani pentru Republica Moldova. Asta după ce instituția internațională a finalizat a doua evaluare a programului cu o durată de 40 luni.

– Implementarea reformelor în Republica Moldova trebuie să fie mult mai autoritară, dură și rapidă. Declarația îi aparține lui Vadim Pistrinciuc, directorul executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.