VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Purtătoarea de cuvânt a președintei Maia Sandu își explică demisia: Este anotimpul pauzelor necesare

Consiliera pentru comunicare publică, purtătoarea de cuvânt a președintei Maia Sandu, Sorina Ștefîrță, si-a dat demisia.

Într-o postare pe o rețea de socializare Sorina Ștefîrță menționează că a plecat din funcție pentru că „este anotimpul pauzelor necesare” și „de noi proiecte”.

Mâine se fac doi ani de când am venit la Președinție. Este exact „contractul social” pe care l-am semnat cu mine însămi atunci când am acceptat această provocare. Îl închei cu emoții, dar, sper, fără datorii.

Mulțumesc Președintei Maia Sandu pentru încredere – cred în continuare că este cel mai bun lucru care putea să ni se întâmple, ca oameni și țară, în această perioadă grea. Mulțumesc colegilor consilieri pentru deschidere și mulțumesc fiecărui funcționar din cadrul instituției pentru ajutorul oferit la momentul potrivit. Am făcut echipă și o să-mi fie dor. Mulțumesc și colegilor din presă pentru colaborare, profesionalism și răbdare, iar unora… chiar pentru hărțuire. Toate ne învață câte ceva. Acum, este anotimpul pauzelor necesare. Viața este o colecție de povești. Și de noi proiecte, aici sau în altă parte”, a scris aceasta.

Menționăm că Sorina Ștefîrță va fi eliberată din funcție de la data de 20 ianuarie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.