VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

DOC/ Lista cadourilor primite de Natalia Gavrilița în funcția de premier: Cine i-a dăruit un ceas de circa 700.000 de lei

Cancelaria de Stat a făcut publică lista cadourilor primite de prim-ministra Natalia Gavrilița în perioada 7 iulie-29 septembrie 2022.

Potrivit documentului publicat, în această perioadă premierul a primit în total 39 de cadouri.

Cele mai scumpe cadouri i-a fost dăruite șefei Cabinetului de Miniștri de către Emirul Statului Quatar, Alteța Sa, Șeicul Tamim bin Hamad Al-Thani. Este vorba despre un ceas care valorează 682.405 lei, un set de bijuterii în valoare de 613.614 lei și o brățară care costă 120.963 de lei.

Printre darurile primite de Gavrilița mai sunt: o valiză, un covoare, o broșă de Caudia Florentina, o corabie decorativă, o păpușă simbolică, executată manual etc.

De menționat că toate cadourile au fost trecute în proprietatea Cancelariei de Stat.

Registrul Cadourilor Protoc... by Evelina Guțu

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.