VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 1.12.2022

Bună seara și bine v-am găsit la Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

– În luna decembrie, „Moldovagaz” va procura gaze naturale din Rusia la un preț de 785 de dolari pentru o mie de metri cubi. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului de administrație al companiei moldovenești, Vadim Ceban.

Dacă duminica viitoare ar avea loc un referendum cu privire la unirea Republicii Moldova cu România, cel puțin 35 la sută din cetățeni ar vota pentru. Asta arată datele celui mai recent sondaj realizat de IDIS Viitorul

– Republica Moldova are perspectivă europeană și va deveni stat membru al Uniunii Europene. Este certitudinea europarlamentarilor de la Bruxelles.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.