VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Percheziții la Cahul: Ce au găsit polițiștii într-un apartament închiriat de un tânăr de 23 de ani

Oamenii legii au efectuat astăzi percheziții într-un apartament închiriat de un tânăr în vârstă de 23 de ani în orașul Cahul.

În cadrul perchezițiilor polițiștii au depistat și ridicat masă vegetală de culoare verde cu miros specific, un dispozitiv pentru împachetare, un cântar electric de scara mică, pachete de tip zip-lock.

Suma drogurilor depistate, pe piața neagră valorează circa 200.000 de lei.

Toate obiectele și substanțele depistate au fost transmise pentru expertiză la Centrul Tehnico - Criminalistic și Expertize Judiciare.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă de la 3 la 6 ani de închisoare. În continuare, polițiștii întreprind măsuri speciale de investigații în vederea stabilirii circumstanțelor și identificării tuturor persoanelor implicate.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.