VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 08.02.2023

În ediția de azi:

– O femeie în vârstă de 36 de ani și 2 copii, toți cetățeni moldoveni, au decedat în urma cutremurelor produse în sud-estul Turciei. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Încrederea în justiție nu se construiește prin condamnări pe bandă rulantă, ci prin respectarea tuturor procedurilor juridice. Declarația a fost făcută de șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin.

– Rusia ar putea pregăti ofensive în regiunile din nord-estul Harkovului sau sudul orașului Zaporojie, în jurul aniversării unui an de la invazia sa pe scară largă, pe 24 februarie. Declarația îi aparține șefului Securității Naționale de la Kiev, Oleksiy Danilov.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.