VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ VOCEA PREOTULUI / De ce unii dintre noi sunt în afara bisericii

Zicem că viața de comuniune a persoanelor Sfintei Treimi extinsă în umanitate și comuniune de iubire și viață a oamenilor cu Dumnezeu.

”Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului!”, ne spune Mântuitorul.

Problema multora care pretind că sunt creștini, dar nu și trăitori este că nu cunosc Evanghelia, nu se conduc după legile creștine și nu râvnesc virtuțile.

Dacă vii în biserică, trebuie să vii de bună voie, să fii gata de jertfă și să ai un duhovnic care te-ar ajuta să începi viața lăuntrică și care te-ar ajuta să înveți a comunica cu Domnul.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.