VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 07.02.2023

În ediția de azi:

1. Republica Moldova solidară cu poporul turc. 55 de salvatori de la noi au plecat în Turcia pentru a ajuta la descarcerarea și salvarea vieților oamenilor din localitățile afectate de cutremur.

2. Asistența financiară primită de la Uniunea Europeană, dar și acțiunile în relația bilaterală cu UE, precum reducerea tarifelor de roaming și interconectarea pe energie, se regăsesc printre principalele subiecte discutate de prim ministra Natalia Gavrilița cu înaltul reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, JOSEP BORRELL.

3. Procuratura va aplica legea în mod legal indiferent de apartenența politică. Declarația a fost făcută de către Veronica Dragalin, șefa Procuraturii Anticorupție în cadrul emisiunii Puncte de reflecție de la Vocea Basarabiei, care a dat drept exemplu perchezițiile de săptămâna trecută de la Călărași.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.