VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 01.11.2022

Bun găsit la Știrile Serii cu Octav Tarlapan

Iată câteva dintre titlurile ediției:

– Indiferent de ce s-ar întâmpla, dacă Republica Moldova va solicita un suport de la Ucraina, inclusiv pe plan militar, îl va primi necondiționat. Anunțul a fost făcut de consilierul președinției ucrainene, Alexei Arestovici.

Cetățenii Republicii Moldova își doresc să facă parte din familia europeană și să aibă șansa unei vieți în libertate și pace. Declarațiile au fost făcute de către șefa statului, Maia Sandu, în cadrul unui discurs susținut în parlamentul României.

– Energia electrică s-ar putea scumpi din nou; Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță că va ajusta de urgență tarifele pentru consumatorii finali.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.