VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Procuratura Anticorupție trebuie transformată după modelul DNA-ului românesc. „Să avem echipă pentru filaj, să înregistrăm discuții”. Sunt declarații făcute de Veronica Dragalin la un an de când a preluat mandatul.

– Localitățile din R. Moldova se vor putea „uni”. Parlamentul a aprobat proiectul de lege cu privire la amalgamarea voluntară a unităților administrativ-teritoriale.

– Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști moldoveni din ultimii ani, Petru Racu, și-a anunțat retragerea din fotbal în cadrul emisiunii Pe Aripile Sportului, de la Vocea Basarabiei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.