VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ajutoare pentru raioanele afectate de intemperii: Mai multe autospeciale cu materiale de construcție au ajuns la Edineț, Hâncești și Râșcani

Ajutoarele continuă să ajungă în localitățile afectate de intemperiile produse în perioada 25-26 iulie 2023. i,

În zilele de 28 iulie și 29 iulie, 8 autospeciale din cadrul IGSU și 9 autospeciale din cadrul Ministerului Apărării, escortate de 3 echipaje ale IGP au ajuns în raionul Edineț.

Până la momentul actual în localitățile din raionul Edineț au fost transportate 2.675 foi de ardezie și 85 m3 de cherestea. Angajații subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării au transportat, livrat și descărcat bunurile materiale la casele oamenilor aflați în dificultate în urma ploile torențiale și rafalelor de vânt puternic. Totodată, pe parcursul zilei de astăzi, un lot cu materiale de construcție a ajuns și în comuna Sărata Galbenă, raionul Hâncești, dar și în raionul Râșcani”, anunță IGSU.

Menționăm că loturi cu cherestea și foi de ardezie urmează să fie transportate în ajutorul și altor raioane afectate de intemperiile înregistrate pe teritoriul țării în perioada 25-26 iulie 2023, pentru ca fiecare persoană care a avut de suferit să poată beneficia de asistența din partea statului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.