VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

  • Șase persoane au fost reținute de ofițerii CNA și procurori, în urma mai multor percheziții la sediul organizației Șor. Aceștia sunt cercetați pe fapte de spălare de bani, finanțare ilegală a unui partid politic și falsificarea rapoartelor financiare.
  • Republica Moldova a devenit parte a Acordul de achiziție publică comună al Uniunii Europene pentru contramăsurile medicale. Documentul de asociere a fost semnat marți, la Chișinău Începând cu 11 iulie, fermierii vor putea depune cererile de solicitare pentru acordarea plăților directe în sectorul zootehnic.
  • Uniunea Europeană a suspendat procesul de aderare a Georgiei. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței internaționale „Extinderea UE – necesitate geopolitică și pași ulteriori pentru țările candidate la UE”, care are loc la Tbilisi.

    Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.