VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

  • Pe acoperișul clădirii Președinției Republicii Moldova a fost instalat un sistem de panouri fotovoltaice care vor reduce în primă etapă consumul de energie electrică cu până la 15%.
  • Peste 600 de laptopuri, în valoare de aproape jumătate de milion de dolari, procurate cu suportul UNICEF și al Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii, vor fi donate mai multor instituții de învățământ din Chișinău și din regiunea transnistreană.
  • Compania aeriană Wizz Air lansează trei noi curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Astfel, din toamna acestui an, pasagerii vor putea zbura direct spre Viena, Varșovia și Abu Dhabi.
  • Cei 57 de absolvenți de liceu care au obținut nota medie zece la examenul național de bacalaureat au fost premiați de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și ministrul educației și cercetării, Dan Perciun

Emisiune realizată în cadrul proiectului „De la experiența europeană a României la drumul Republicii Moldova”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.