VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

Parlamentul a votat în două lecturi ratificarea Acordului cu Uniunea Europeană privind participarea Republicii Moldova la componenta Ocuparea forței de muncă și inovare socială a Fondului European Plus.

În data de 6 Iulie se împlinesc 75 de ani de la al doilea val de deportări din 1949. În acest context, deputații au ținut un moment de reculegere în plenul Parlamentului, debutul ședinței de joi a Legislativului.

Parcul tehnic al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a fost completat cu 38 de automobile și cinci bărci cu motor. Donația vine din partea Guvernului Republicii Federale Germane.

Bilanțul deceselor în urma atacurilor asupra orașului ucrainean Dnipro a crescut la șase. Totodată, alte peste 50 de persoane au fost rănite.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „De la experiența europeană a României la drumul Republicii Moldova”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.